Pazartesi, Şubat 11, 2019, 12:29 | Yorum yok »

Cem Vakfı Çorlu Şubesi tarafından düzenlenen İRFAN MUHABBETLERİ programımızın konuğu   Dede, Zakir, Öğretmen, Sanatçı kimliği ile yolumuza hizmet eden Erkan Çanankçı oldu. 8 Şubat Cuma saat 20.00 de başlayan ve yaklaşık 2 saat süren İrfan Muhabbetleri programına katılan canlar deyişler,mersiyeler ve duvaz ı imamlar ve açıklamaları yorumları ile muhabbete ortak oldular.

Pazar, Ocak 13, 2019, 16:32 | Yorum yok »

Cem Vakfı Çorlu Şubesi Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Kıvırcık Ali Anması11 Ocak Cuma saat 20.00 de Cemevinde gerçekleştirildi.

Kıvırcık Ali ye ait türküler gençler tarafından seslendirildi.Deyişler ve nefesler söylendi.

Gece Dede İbrahim Bayar tarafından yapılan dualar  ile sonlandırıldı.

Pazar, Ocak 13, 2019, 16:24 | Yorum yok »

Cem Vakfı Çorlu Şubesi tarafından düzenlenen Sarıkamış Şehitleri Anma Programı ve Birlik Cemi yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

Sarıkamış Gönüllüleri adına Prof Dr. Bingür Sönmez in yaptığı sunumdan sonra Cemevi Dedesi İbrahim Bayar tarafından yürütülen Birlik Cemi yapıldı.

Cuma, Temmuz 27, 2018, 15:08 | Yorum yok »

28 Nisan 2017 Perşembe günü Cem Vakfı Çorlu Şubesi tarafından Edirne' de Bolca Nine' ye yapılan ziyaret sonrası Uzunköprülü Ozan Derviş Kemal Özcan Anma Programına katılım sağladık

Cuma, Temmuz 27, 2018, 15:08 | Yorum yok »

20 Ekim 2017 günü Nevid Müsmir'den, İran'dan Şah Hatayi Nefesleri dinledik. Kendilerine bu güzel gece için teşekkür ederiz.

BAĞIŞLARINIZ İÇİN:
Vakıfbank Çorlu Şubesi TL Hesap No: 304400000 - 2018505

KURBAN BAĞIŞI YAPMAK İSTEYENLER ÇORLU VAKIFBANK HESABIMIZA BAĞIŞ YAPABİLİRLER

Cem Vakfı bünyesinde kurulan ''ALLI TURNA TUR'' şirketi hizmet vermeye başlamıştır. Bilgilerinize ve tercihinize sunulur. www.alliturnatur.com

Sosyal Medya Hesaplarımız

(c)2018, Çorlu Cem Vakfı, Her Hakkı Saklıdır. All Rights Reserved