Cuma, Temmuz 27, 2018, 15:08

20 Ekim 2017 günü Nevid Müsmir'den, İran'dan Şah Hatayi Nefesleri dinledik. Kendilerine bu güzel gece için teşekkür ederiz.

Henüz yorum yok.
(*) Gerekli alanlar

İRFAN MUHABBETLERİ
Vakfımızca düzenlenen İrfan Muhabbetleri programının bu haftaki konuğu sazıyla sözüyle yolumuza hizmet eden Dr. Garip KUTLUTÜRK olacak.Kul Garip mahlasıyla tanınan dostumuzu 1 Mart Cuma günü saat 20.00 de Çorlu Kırklar Cemevinde misafir edeceğiz.

Çorlu Cem Vakfı

Sarıkamış Şehitleri Anma Programı

Prof. Dr.Bingür Sönmez'in sunumu ile gerçekleşecek program 13 Aralık Perşembe saat 19.30'da cemevinde yapılacaktır. Lokma 18.30, Birlik Cemi 20.15'da.
Tüm canlarımızı bekleriz.

SEHER YELİ TÜRK HALK MÜZİĞİ KOROSU

Cemevimizde Emeği Olan Hakka Yürüyen "Birgül Canımızın Anısına" Tüm Canları Bekliyoruz. Biletleri Kapı Girişinde Alabilirsiniz Değerli Canlar. 20 Ocak 2018 saat 20:00 da Memduh Şevket Esendal Sahnesindeyiz.
BAĞIŞLARINIZ İÇİN:
Vakıfbank Çorlu Şubesi TL Hesap No: 304400000 - 2018505

KURBAN BAĞIŞI YAPMAK İSTEYENLER ÇORLU VAKIFBANK HESABIMIZA BAĞIŞ YAPABİLİRLER

Cem Vakfı bünyesinde kurulan ''ALLI TURNA TUR'' şirketi hizmet vermeye başlamıştır. Bilgilerinize ve tercihinize sunulur. www.alliturnatur.com

Sosyal Medya Hesaplarımız

(c)2018, Çorlu Cem Vakfı, Her Hakkı Saklıdır. All Rights Reserved